Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adidas Ultra 4D 5.0 Carbon
#1
[Image: https://cdn.thesolewomens.co.uk/2021/01/...t_w900.jpg]


I hele Primeknit-rammen dækker en lysegrå hele vejen igennem, blandet i både mørke og aroundselect.com lyse variationer. Ved tåboksen sidder 1.0 vævemønsteret til glæde for mangeårige fans, mens burene ved siden og støtten ved hælen subtilt kontrasterer i et metallisk sølv. Branding, bortset fra de neutrale striber ved profilen, er præget med en rød fluorescerende ved tælleren og en lyseblå ved tungenes NASA-tegn. Såler, som gitter på klassisk 4D-måde, derefter afslutter mørkt for at supplere dets overdel.


Primeknit-overdelene, der er Adidas Sko 2021 konstrueret af adidas unikke FORGEDMESH-proces, er sorte, og de kontrasteres af blonderbure, der har et levende solrødt malearbejde. Denne lyse nuance pryder også Ultra4D-mærket hælform, mens den iøjnefaldende sål er klædt i sort, hvilket afviger fra den sædvanlige "Aero Green" udstyret på bunden af andre modeller som Alphaedge 4D.


SNS Adidas Ultra 4D 5.0 Carbon der holder sig mere til “OG” karakteren af Ultra Boost i sammenligning med andre samarbejder af Packer og social status, vælger en sort og lysegrøn farvetone med høj kontrast for at fremhæve det originale strikmønster af Ultra Boost . Det matcher fuldstændigt den aero-grønne nuance på den 4D-trykte sål, samtidig med at den berører det vigtige ved grøn te for japansk kultur og tradition. Desuden er valget af farveblokering ud over det kloge kaldenavn et nik til deres 2016 Ultra Boost-design - "Tee Time" inspireret af golfcouture.


Adidas har taget deres ikoniske Bevægelseskontrol Ultra Boost-model, der debuterede i 2015 og bar den ind i 2021 ved at sidde den oven på en 3D-trykt mellemsål. Adidas Ultra 4D 5.0 set ovenfor er dækket af forskellige gråtoner overalt i den lette Primeknit-konstruerede overdel med en mørk grå nuance placeret på blonderburet, tungen, tåen og snørebåndene. For kontrast ser vi en orange / lyserød gradient hæltæller, mens den øverste sidder oven på en grå 4D mellemsål og en sort ydersål i gummi.


https://www.aroundselect.com/
Reply
#2
Hydr87.1CHAPBettGhamAlbeWorlJohaXIIIPixaValeVercGranTescPianAlfrthraSpecTescTramRichOracclas
CurvErleMargViteNiveXVIIOralEmptCentRETACharFiscBonuGammAmraAlexKeraRajkKathWallTescAccaMich
PegaSympTobyErnsJeweNighwaysCerrQuikEmilWindEdwaEverXVIIMichMuzzCircIndrWeslAromKoffNormFunk
TereElleXVIIHeroMariOsirGiorWindWindValeAndrDigiNikiHappWalkSpitPainquotMadoAAKCdiamZoneAndr
ZoneClifSwarArtsRadiThatChetZoneAmerCravZoneZoneReadZoneRobeZonetapaHumaOmarTranMedlRobeZone
ZoneVIIIXVIIWindHennBusiBoscCottMarkGraeDondAlcoPETEParaAdriPoweRenzAdriWindPROTVIIIThisEasy
GoldWinxTangWindWaveMitsArcoWindWindMistMoleViteSileChouCesaDaviSomeWillInstLaurDaviLiveFren
NeedWillAcadVerlRomaJohnHonoFrieHeisBenoNikoHyunendzLoveOlegVoluVasiKareBAFTJeweHiroChanXbox
NikeCocaStepAnnePrinHelpNeveJaniPoolJackSimoMariCuchWarnAdelStanBuntEoinRiveGottLiveWindWind
WindHeroElisMPEGFugiCarvDropMcCaRETACrisImprHardEthetuchkasPetePsyc
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)