Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Asics Gel-LYTE III Bestellen
#1
De bosgroene kleur kleedt zich bijna helemaal over het hele bovenwerk, omdat het zowel de suède overlays als de mesh-basis bedekt. Asics Gel-LYTE III Heren/Dames</a Over de bovenkant worden de tijgerstrepen donkerder in het zwart om beter te contrasteren met het oranje dat het robuustere paneel omlijnt. Verder gebruik van deze warme toon is ook elders te vinden: bij de oogsteunen, de hiellip met merklogo en de ASICS-logo's op de binnenzool.

ASICS is klaar met het 30-jarig jubileum van de Asics Gel-LYTE III Schoenen, en hoewel het zeker binnenkort nieuwe kleurstellingen van de sneaker met gespleten tong zal introduceren, lanceert het op 11 februari de GEL-Kayano Trainer 21. Een evolutie van de GEL-Kayano Trainer die de afgelopen jaren op de markt is, het aanstaande silhouet heeft zichtbare GEL-demping over zijn FluidRide-tooling.

Misschien een knipoog naar de populariteit van het silhouet met gespleten tong in Europa in het midden van de jaren 2000, het nieuw gelanceerde paar heeft een witte mesh-basis. Asics Gel-LYTE III Sale Online Profiel-vectorlogo's, plastic veteroogjes en binnenvoering genieten van een sterk rood contrast, terwijl overlays rond de voorvoet en hiel zorgen voor een marineblauwe suède make-up. Door te werken aan het iconische model van ASICS wordt het Union Jack-achtige kleurenpalet nog meer naar huis gebracht.

Voor de terugkeer van de Asics Gel-LYTE III Bestellen de rode loper tevoorschijn en vulde de begindagen van het jubileum van het silhouet met retro-OG's en samenwerkingen met oude vrienden. En nu 2020 ten einde loopt, is het Japanse schoenenlabel begonnen met het aanbieden van hun eigen ideeën, inclusief tonale opties zoals deze "Misty Pine" colorway.

Het suède geleid, het paar leidt met zijn premium constructie, elk van de overlays en onderkleding gekleed in het bovengenoemde materiaal. Over de bovenkant pronkt het schema met een donkerblauwe, een bijna oceaanachtige, terwijl grijstinten en lichtere tinten respectievelijk de geperforeerde neus en het logo met tijgerstrepen dragen. Kopen Asics Gel-LYTE III Elders lopen de veters door in een vergeelde tint, passend bij die van de tussenzool waarvan het loopvlak meer probeert te complementeren dan contrasteren in zijn groene, jade-achtige tint.

http://www.e-trainerschoenen.com
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)