Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
adidas eqt support adv férfi
#1
Arizona adidas EQT 30. évfordulóját ünneplő Three Stripes „Life Needs Equipment” adidas noi cipo olcsón kollekciójának része, az újonnan felszínre került pár a ’84-es rendezvényen debütált kabalától: Seymore M. Fairtől kölcsönzi színpalettáját. The kék szmokingba, cilinderbe és kesztyűbe öltözött antropomorf fehér pelikán 37 évvel ezelőtt üdvözölte a nézőket Brand new Orleans kulturális központjában. Ruhatára a Sneaker Politic legújabb kollaborációjának textil- és szintetikus felépítését tükrözte, a számlájáról származó sárga szín megmozgatta a cipő talpát, the nyelv alátéteket és the márkajelzést a felsőrészen.

' azt mondanám, hogy arizona adidas alaposan felkészült arizona adidas eqt support adv férfi sorozat 30. évfordulójára, az alábecsülés lenne. Arizona elmúlt néhány hónapban the márka együttműködött a kiskereskedelmi ágazat legkiválóbb butikjaival, amelyek mindegyike saját pörögöt adott a számos archív kínálat egyikére. Itt a Három Csíkos egy kicsit aumento irányba viszi az ünneplést, a felállás jellegzetes zöldjét alkalmazva a szintén kedvelt Forum Midre.

A vintage-szerű talp alapozza meg, the középső talpa megsárgult, alja pedig a már említett „EQT Green”. adidas sambarose férfi Utóbbi the felsőrészen is visszhangzik, megjelenik a szőtt alsórészeken, the márkajelzéseken és a gallért körbevevő bőrszegélyeken. Fehér panelek teszik teljessé a szerkezetet, és a teljes burkolat nagy részét teszik ki.

Az Adidas Stan Cruz női ajánlata a teljes felsőrészét fedő, többszínű, adidas stan smith férfi cipo újrahasznosított anyagokból készült Trefoils foltot tartalmaz. Törtfehér csipkék, bélés és gumitalp teszik teljessé a dizájnt. Az mba új Stan Smith-et dob el, amely visszarepít the 70-es évekbe, a merész kreativitás és önkifejezés korszakába.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)